top of page

The Tahoe Triple Marathon (3 x 26.2) Group

Public·941 members

Labrador Ralf
Labrador Ralf

Я завжди мріяв про затишну та стильну квартиру, де кожен куточок відображає мої смаки і вподобання. Коли я вирішив реалізувати свою мрію, звернувся до студії дизайну та архітектури MAKHNO. Перший контакт виявився дуже позитивним: команда професіоналів уважно вислухала мої побажання і запропонувала цікаві рішення.

Особливо вразив інтер'єр двоповерхової квартири Poroda house кожен елемент тут продуманий до дрібниць. Просторі кімнати, поєднання натуральних матеріалів і сучасного дизайну створюють атмосферу гармонії. Я був вражений, як вдало вдалося поєднати естетику з функціональністю. Наприклад, у вітальні розміщено великий диван, який запрошує до відпочинку, а поруч – стильний стіл, де я можу працювати чи приймати гостей.

Важливим аспектом є використання природного світла. Великі вікна заповнюють кімнати яскравим сонячним світлом, роблячи простір ще більш затишним. Спальня виконана в спокійних тонах, що сприяє релаксації. Кожна деталь, від освітлення до текстилю, продумана таким чином, що створює відчуття єдності.

Я настільки задоволений результатом, що можу з упевненістю рекомендувати студію MAKHNO.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page