Розважальний центр
Минулої суботи я вперше вирішила повести своїх дітей у цей розважальний центр https://neopolis.respublikapark.com.ua/ і це був справжній подарунок для нашої родини. Спочатку я хвилювалася, адже двоє малечі, шестирічка і трирічка, часто швидко втомлюються і можуть нудьгувати. Але від моменту, як ми переступили поріг, все змінилося. Центр вразив своєю яскравістю, різноманіттям зон та дружньою атмосферою.
Діти відразу ж знайшли собі заняття: старший біг до гігантського лабіринту, де міг стрибати, лазити, ховатися й сміятися. Молодша із захопленням гралася в ігровій кімнаті з м’якими конструкторами і кольоровими кубиками. Я ж насолоджувалась кавою у кафе поруч, спостерігаючи за їхніми щасливими обличчями. У них дуже зручно, що для батьків створені комфортні зони відпочинку.
Особливо мене приємно здивувала безпека — персонал уважний, всі ігрові комплекси надійні, а також постійно є аніматори, які розважають дітей і допомагають їм у нових іграх. Загалом, для дітей це справжній рай — тут вони можуть розвивати моторику, уяву та соціальні навички, водночас отримуючи море позитивних емоцій.